Ring til os på
9851 1755

Mission

Villumsigns mission er at være en bredt dækkende samarbejdspartner for mange små kunder, frem for få store kunder, og uden branchemæssige præferencer.

Vi leverer total- og delleverancer af reklame- og informationsydelser i alle faser, herunder design, produktion og montering. Hovedprodukterne er skilte og selvklæbende informations- og reklamebudskaber. Også papir- og internetbaserede ydelser tilbydes.

Risikospredning og inspiration er nøgleordene bag definitionen af vores kundemålgruppe og produktvifte: Produktudvikling og salg af flest mulige forskellige produkter til den bestående kundekreds inden for vort virkefelt prioriteres højere end at opsøge nye kunder.

Geografisk har vi hele Europa som muligt område for salg af færdigvarer uden montering. For produkter med montering arbejdes fortrinsvis inden for en radius af 50 km fra Hobro.

Gennem vort medlemskab af Skilt & Print Branchen er vi i stand til også at tilbyde landsdækkende montageopgaver. Du kan læse mere om Skilt & Print Branchen på skiltogprint.dk.

 

Vision

Synlighed og Sympati = Udviklingsmuligheder

Villumsign skal være kendt af omverdenen som en virksomhed, der udvikler og fremstiller produkter og serviceydelser af høj kvalitet. Produkter, hvis væsentligste kvalitet er, at de skal skabe synlighed og sympati og dermed udviklingsmuligheder for vore kunder.

Villumsign skal være kendt af medarbejderne som en virksomhed, der skaber synlighed og sympati og dermed udviklingsmuligheder for sin væsentligste ressource; medarbejderne og deres fantasi, viden, sjæl og energi. Vilkår og rammer skabes og vedligeholdes gennem kontinuerlig udvikling af dialog, værktøjer, teknologi og faciliteter.

Villumsign skal stille store krav til medarbejdere, leverandører og kunder, men mest af alt til synlighed og sympati i forhold til udviklingsmuligheder og forhindringer i en fremtid, hvis største udfordring er evnen til at se, acceptere og udnytte forandringer.

Villumsigns vision er inspireret af et klassisk citat:

Succes er det mest uselviske mål, du kan sætte dig. For du kan ikke opnå succes uden at hjælpe andre.

– Harry Motor

Villumsigns vision skal efterleves med ydmyghed og ærlighed over for både forretningsmæssige og faglige traditioner- og principper i pagt med et andet klassisk citat:

Den korteste og sikreste vej mod at leve ærefuldt i denne verden, er virkelig at være den, man er.

– Sokrates

Både for sjov, og lidt for alvor har vi selv puslet flere kendte ordsprog sammen til dette "tro på dig selv-citat":

Troen kan flytte bjerget, men det kræver hårdt arbejde at bestige det – og viden at slippe godt fra det.

– Jesper Villumsen

Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!