Ring til os på
9851 1755

Medarbejdere


Dennis Thøgersen, , Direkte: 5059 2542
Direktør, Indehaver, Salg

Dennis er udlært skiltetekniker hos Villumsign. Han har gennem mange år stået for produktions- og monteringsopgaver, men har med direktørrollen overtaget rorpinden for Villumsign. Dennis er i øvrigt Jesper og Dorthes svigersøn.

Jesper Villumsen,
Medejer, DIGITONS, Produktion

Jesper er Villumsigns grundlægger. Han er idé-manden bag mange af vores produkter. Jesper har givet rorpinden videre til sin svigersøn, Dennis, men står stadig for bl.a. produktionen af Digitons og andre opgaver.

Dorthe Villumsen, , Direkte: 2873 9893
Administration, Regnskab, Bogholderi

Dorthe Villumsen er ansvarlig for regnskab og bogholderi. Hun er også uddannet som solfilmsmontør, men er kun med i "reserven" til de ekstratravle dage. Hun står også for indkøb af materialer og forsendelser af kundeordrer.

Peter Hedehus, , Direkte: 2014 5204
Administration, Design / Layout, Salg

Det er Peter som har den primære kontakt til kunderne. Han bevarer det store overblik over alt hvad der kører igennem vores produktion. Peter har været i skiltefaget siden slutningen af 1970'erne, så der er næsten ikke det han ikke har erfaring med.

Ulrik Stevnhoved,
Print, Skilte, Streamers

Ulrik er uddannet grafiker og er Villumsigns primære printoperatør med stor teknisk indsigt. Når der er behov for det står han dog også for design, produktion og montage.

Katrine Lykke Thomsen,
Print, Produktion, Montage

Katrine er udlært skiltetekniker hos Villumsign og beskæftiger sig primært med produktion og montage. Når der er travlt står hun også for storformatprint.

Charlotte Lassen,
Design / Layout, Produktion, Montage

Charlotte er uddannet skiltetekniker og står for design, produktion og montage af skilte og bilreklamer. Hun er også dygtig til bl.a. logodesign og indpakningsopgaver.

Roald Strauss, , Direkte: 5027 3765
Systemudvikling, Marketing, IT

Roald er vores alsidige ekspert indenfor systemudvikling, digitale medier og anden IT-teknik. Han står for vores kunders hjemmesider, digitale skilte, lydlogoer, mobile apps, reklame-videoer og meget mere. Derudover er det Roald som udvikler og vedligeholder vores egne interne systemer, som f.eks. vores eget udviklede Business Intelligence System, VillumBiz og hjemmesideprogrammet VillumCMS.

Pia Meiner,
Solfilm til biler, Produktion, Montage

Pia beskæftiger sig med alt fra design til fremstilling og montering af bilreklamer, skilte og solfilm.

Lærke Cilleborg Madsen,
Design / Layout, Produktion, Montage

Lærke er udlært skiltetekniker. Hun står mest for produktion og montage af skilte og bilreklamer, men dygtiggør sig også indenfor indpakning og tekstiltryk.

Line Duedahl,
Skilte, Produktion, Montage

Line kommer fra lokalområdet og er skilteteknikerelev hos Villumsign. Hun beskæftiger sig i praktikperioderne mest med design, produktion og montering af skilte og bilreklamer.

Linette Søndergaard Nielsen,
Skilte, Produktion, Montage

Linette kommer fra Aalborg og er skilteteknikerelev hos Villumsign. Hun beskæftiger sig i praktikperioderne mest med design, produktion og montering af skilte og bilreklamer.

Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!