Ring til os på
9851 1755

Medarbejdere

Medarbejderne, vores ubetinget vigtigste ressource, er udvalgt og sammensat med forskellighed som væsentligste nøgleord; Skøre mennesker, stille mennesker, "hurtige på aftrækkeren"-mennesker og pertentlige mennesker – faglærte, ufaglærte, akademikere og elever – tøser og knajter. Alle dog med ét til fælles: Vi skal have det sjovt, både indbyrdes og sammen med vore kunder. Humor løfter både dage og resultater.

Hos Villumsign lægger vi vægt på begrebet læringsmiljø. Vi tager og uddelegerer ansvar. Trods vores beskedne størrelse har vi siden 1998, hvor vores første elev blev ansat, udlært ti elever.

Som medarbejder er man ordreansvarlig - uanset om man er førsteårselev eller har haft sit faglige sølvbryllup. Alle medarbejdere tildeles ordrer, som de er ansvarlige for - fra første streg tegnes indtil det færdige resultat er afleveret til en tilfreds kunde.


Jesper Villumsen,
Medejer og produktudvikling

Jesper er Villumsigns grundlægger. Han er idé-manden bag mange af vores produkter.

Dennis Thøgersen, , Direkte: 5059 2542
Direktør, skiltetekniker og salg

Dennis' primære funktioner spænder sig over montering, vedligehold og print.

Ulrik Stevnhoved,
Grafiker, Printoperatør, Montør

Ulrik er firmaets eneste fuldtidsansatte operatør i printafdelingen, med to storformatprintere og et skærebord, men producerer og monterer også diverse skilte og reklameopgaver, når der er behov for det.

Roald Strauss, , Direkte: 5027 3765
Systemudvikling, AV-tekniker og IT-ansvarlig

Roald er vores alsidige ekspert indenfor systemudvikling, digitale medier og anden IT-teknik. Han står for vores kunders hjemmesider, digitale skilte, lyd logoer, mobile apps, reklame-videoer og meget mere. Derudover er det Roald som udvikler og vedligeholder vores egne interne systemer, som f.eks. vores eget udviklede Business Intelligence system VillumBiz.

Dorthe Villumsen, , Direkte: 2873 9893
Administration og Regnskab

Dorthe Villumsen er ansvarlig for regnskab og bogholderi. Hun er også uddannet som solfilmsmontør, men er kun med i "reserven", til de ekstra travle dage. Hun står også for indkøb af materialer, og forsendelser af kundeordrer.

Peter Hedehus, , Direkte: 2014 5204
Produktionchef

Det er Peter som har den primære kontakt til kunderne. Han bevarer det store overblik over alt hvad der kører igennem vores produktion. Med 43 år i faget findes der ikke det Peter ikke har erfaring med.

Pia Meiner,
Skiltemaler og Montør (solfilm, skilte, bildekorationer)

Pia beskæftiger sig med alt fra design til fremstilling og montering af bilreklamer, skilte og solfilm.

Katrine Lykke Thomsen,
Skiltetekniker og montør

Katrine beskæftiger sig primært med produktion og montage - men har ellers fingrene i alle områder af skiltefaget.

Lærke Cilleborg Madsen,
Skilte og solfilm

Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!