Ring til os på
9851 1755

Maskinpark

Et ordsprog siger, at godt værktøj er det halve arbejde. Vi siger, at gode hoveder, samt øjne og hænder der vender rigtigt, er forudsætningen for, at godt værktøj kan føre til noget som helst.

Kald det bare pral, men vi synes, at de hoveder vi har til rådighed i Villumsign fortjener det bedste værktøj penge kan købe. Det har ført til en række fremtids- og driftssikre investeringer, som du kan læse om her.

SwissQprint Flatbed UV-printer

I 2021 investerede vi i en SwissQprint Flatbed UV-printer i håndbygget, schweizisk kvalitet. Printeren er ikke bare robust i design og konstruktion, men printer også i ekstremt skarp printkvalitet.

Printerens højtydende vakuumsystem holder materialet på plads under produktionen. Vi kan printe 2500 mm i bredden på op til 50 mm tykke emner i endeløse baner. 

Vi printer med almindeligt 4-farvetryk, men kan oven i købet printe med hvid som dækfarve eller som effekt og evt. med lakker af forskellig type. Det hele bliver printet i en høj opløsning. Blækket i UV-printeren hærdes øjeblikkeligt med det indbyggede UV-lys, så printet er klar til brug så snart det forlader printeren.

Med den hvide blæk er det muligt at printe direkte på farvede emner eller på gennemsigtig folie. Mulighederne bliver på denne måde virkeligt mange.

Læs mere om UV-print herEpson Stylus Pro SC80600

Vores Epson kan printe op til 1600 mm i bredden og rulle til rulle-udskrivningen gør den perfekt til storformatprint eller udskrivning af begrænsede oplag. Det store udvalg af medier giver stor fleksibilitet til alt fra udskrivning af plakater, selvklæbende materialer, skilte i høj kvalitet eller bannere i både tykke og tynde kvaliteter.

Epson har inkluderet revolutionerende teknologi i Stylus Pro SC80600: Micro Piezo-printhovedet styrer blækdråber, der er meget finere end et menneskehår, og byder på en enestående pålidelighed, billedbehandling i høj kvalitet og absolut kontrol.

Variable Sized Droplet-teknologi betyder, at vi opnår utrolige detaljer ved optimal hastighed og optimalt blækforbrug. De digitalt styrede varmeelementer leverer fremragende og ensartede resultater på en lang række medier.

Vi bruger Eco-Solvent Ultra-blæk, som ikke indeholder opløsningsmidler. Alligevel er det særdeles modstandsdygtigt overfor solens UV-stråler. Den lover op til 3 års holdbarhed, men vi har forlængst konstateret, at det ofte holder meget længere tid.Neschen hotlam 1600-N

Vores gode gamle hot-laminator Neschen hotlam 1600-n, kommer fra det tyske firma Neschen. Det er en god solid maskine, som leverer kvalitet og sikrer et godt resultat. Dens primære funktioner er følgende:

  • Højkvalitets laminering
  • Montering og laminering samtidig
  • Indkapsling af billeder mellem to laminater
  • Laminering af forsiden af klistermærker

Dette giver os rige muligheder for professionel laminering af produkterne.
Fordelene ved dette er blandt andet:

  • Et mere slidstærkt produkt som holder til vind og vejr
  • Et produkt som ikke falmer over længere tid
  • En let løsning til billeder eller piktogrammer som holder længeAristomat TL 1625 C

Vores Aristomat TL 1625 C udgør en stor del af vores daglige produktion. Dens kapacitet indenfor konturskæring – af mange kaldet digital udstansning – er essentiel for vores hurtige service.

Kameragenkendelse af printede pasmærker betyder en hurtig og præcis udskæring af pladeemner med print.

Dertil kommer fræsning i materialer op til 20 mm tykkelse. Ja, den er god nok: vores Aristo er også en CNC-fræser. Den kan fræse i træ og et utal af kunststof-pladematerialer og aluminium op til 2 mm!

Prikken over i' et er dog den oscillerende skæring, som gør det muligt at skære i kraftige plast- og skummaterialer. Sågar store facadebogstaver og logoer i alu/plast-sandwichplader skæres med lethed i hastigheder som langt overgår fræs.Summa S Class T

Vores Summa S Class T er den mest præcise skæreplotter der findes. Foruden eminent skærekvalitet, som tillader meget små bogstaver og detaljer, er den også konstrueret til masseproduktion.Graphtech skæreplottere

To Graphtec rulleplottere udgør nerven i Villumsigns daglige produktion af folietekster og logos i farvede dekorationsfolier til skilte og bildekorationer.

Maskinerne har en høj præcision, og kører med skærehastigheder helt op til en meter i sekundet. De er nogle rigtige slidere, der kun sjældent behøver service.

At vi har to af slagsen er lidt luksus, men vi ønsker altid at råde over mere end tilstrækkelig kapacitet, så vore medarbejdere aldrig løber ind i at mangle maskinkapacitet.Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!