Ring til os på
9851 1755

Maskinpark

Et ordsprog siger, at godt værktøj er det halve arbejde. Vi siger, at gode hoveder, samt øjne og hænder der vender rigtigt, er forudsætningen for, at godt værktøj kan føre til noget som helst.

Kald det bare pral, men vi synes, at de hoveder vi har til rådighed i Villumsign fortjener det bedste værktøj penge kan købe. Det har ført til en række fremtids- og driftssikre investeringer, som du kan læse om her.

Agfa Anapurna Mw

Agfa Anapurna M white er vores nyeste anskaffelse indenfor storformat print. Hun er en UV printer som kan printe på et næsten ubegrænset udvalg af materialer. Groft sagt alt fra et stykke papir til en betonflise. I dagligdagen er den største forskel at UV kan printe direkte på plader. Fordelene ved UV-Print er mange:

  • Kortere leveringstid. Blækket tørrer med det samme det hærdes med UV-lys.
  • Pris og holdbarhed. Den hårde overflade på det UV-hærdede blæk, betyder at laminering ofte er unødvendig = hurtigere og billigere resultat uden at gå på kompromis med holdbarheden.
  • Hvidt print betyder at der kan printes på farvede materialer, ligesom det bliver til én og samme proces at fremstille dobbeltsidet print på gennemsigtig folie, så dine budskaber på vinduer ses retvendt på begge sider.Aristomat TL 1625 C

Vores Aristomat TL 1625 C udgør en stor del af vores daglige produktion. Dens kapacitet indenfor konturskæring, af mange kaldet digital udstansning, er essentiel for vores hurtige service. Kamera genkendelse af printede pasmærker, betyder en hurtig og præcis udskæring af pladeemner med print. Dertil kommer fræsning i materialer op til 20 mm. tykkelse. JA, den er god nok, vores Aristo er også en CNC fræser. Den kan fræse i træ og et utal af kunststof pladematerialer, og aluminium op til 2 mm.! Prikken over i' et er dog den oscillerende skæring, som gør det muligt at skære i kraftige plast- og skum materialer. Sågar store facade bogstaver og logos i alu/plast sandwich plader, skæres med lethed i hastigheder, som langt overgår fræs.Epson Stylus Pro SC80600

Vores Epson kan printe op til 1600 mm i bredden og rulle til rulle-udskrivningen gør den perfekt til storformatprint eller udskrivning af begrænsede oplag. Det store udvalg af medier giver stor fleksibilitet til alt fra udskrivning af plakater, selvklæbende materialer, skilte i høj kvalitet eller bannere i både tykke og tynde kvaliteter.

Epson har inkluderet revolutionerende teknologi i Stylus Pro SC80600: - Micro Piezo printhovedet styrer blækdråber, der er meget finere end et menneskehår, og byder på en enestående pålidelighed, billedbehandling i høj kvalitet og absolut kontrol. - Variable Sized Droplet teknologi betyder, at du opnår utrolige detaljer ved optimal hastighed og optimalt blækforbrug. De digitalt styrede varmeelementer leverer fremragende og ensartede resultater på en lang række medier.

Vi bruger Eco-Solvent Ultra-blæk, som ikke indeholder opløsningsmidler. Alligevel er det særdeles modstandsdygtigt overfor solens UV stråler. Den lover op til 3 års holdbarhed, men vi har forlængst konstateret at den er lidt beskeden.Neschen hotlam 1600-N

Vores gode gamle hot-laminator Neschen hotlam 1600-n, kommer fra det tyske firma Neschen. Hun er en god solid maskine som leverer kvalitet og sikrer et godt resultat. Dens primære funktioner er følgende:

  • Højkvalitets laminering
  • Montering og laminering samtidig
  • Indkapsling af billeder mellem to laminater
  • Laminering af forsiden af klistermærker

Dette giver dig rige muligheder for professionel laminering af dine produkter.
Fordelene ved dette er blandt andet:

  • Et mere slidstærkt produkt som holder til vind og vejr
  • Et produkt som ikke falmer over længere tid
  • En let løsning til billeder eller piktogrammer som holder længeGraphtech skæreplottere

Tre Graphtec rulleplottere udgør nerven i Villumsigns daglige produktion af folietekster og logos i farvede dekorationsfolier til skilte og bildekorationer.

Maskinerne har en høj præcision, og kører med skærehastigheder helt op til en meter i sekundet. De er nogle rigtige slidere, der kun sjældent behøver service.

At vi har 2 af slagsen er lidt luksus, men vi ønsker altid at råde over mere end tilstrækkelig kapacitet, så vore medarbejdere aldrig løber ind i at mangle maskinkapacitet.Summa S Class T

Vores Summa S Class T er den mest præcise skæreplotter der findes. Foruden eminent skærekvalitet, som tillader meget små bogstaver og detaljer, er den også konstrueret til masseproduktion.Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!