Ring til os på
9851 1755

Kvalitet

Villumsign har en klar kvalitetspolitik: Vi udvikler og fremstiller produkter og serviceydelser af håndværksmæssigt høj kvalitet, hovedsageligt til langtidsholdbare udendørs formål.

Alle produkter og tjenesteydelser, der opfylder kundens behov og forventninger, kan betragtes som kvalitet.

De 5 væsentligste forudsætninger, i prioriteret rækkefølge, for at vi kan levere produkter, som svarer til kundernes forventninger, er:

  1. Fantasi 
  2. Viden
  3. Dialog
  4. Værktøjer
  5. Faciliteter

Kvalitetshåndbogen er et fælles værktøj, som skal sikre, at vi i dagligdagen kan fastholde et niveau for disse 5 forudsætninger, hvilket giver os et forspring i forhold til at kunne leve op til kundernes, og dermed også vores egne, krav.

Uoverensstemmelser mellem ydelser på den ene side og behov og forventninger på den anden side, er ensbetydende med øgede omkostninger, risiko for samarbejdsophør med kunder og medarbejdere samt begrænsninger for tilgang af nye kunder og medarbejdere.

Overensstemmelse mellem ydelser, behov og forventninger skaber derimod grobund for positiv udvikling af både virksomhed, medarbejdere og kunderelationer.

 

 

Skilt & Print Branchens logoSkilt & Print Branchen

Villumsign er medlem af Skilt & Print Branchen, foreningen af danske skilteproducenter. Medlemsskabet af Skilt & Print Branchen forpligter os til at levere veludført kvalitetsarbejde samt god og redelig forretningsskik, hvilket således bliver din garanti for kvalitet og godt samarbejde.

Du kan læse mere om Skilt & Print Branchen på skiltogprint.dk.

Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!