Ring til os på
9851 1755

Flere lysskilte eksempler

 

4 Labels

4 Labels

4Labels er blevet synlig både dag og nat, fra 2 vinkler, når man passerer bygningen fra landevejen mellem Viborg og Hobro. Med en afstand på næsten 100 m. fra kørebane til facade, var det afgørende for en værdifuld løsning, at Villumsign har ekspertisen til beregning og dimensionering af skiltene, og i dette tilfælde et betragtningsfelt fra bil, som passeres med ca. 60 km./t.

4 Labels aften 4 Labels om dagenEurowind

Eurowind

Pyloner med LED lys

Villumsign har leveret 2 pyloner til Eurowind. De er begge, helt i pagt med virksomhedens daglige virke, forsynet med energivenlige, langtidsholdbare LED lyskilder. Det særlige "corona effekt" lys fremkommer ved at bogstaver, fremstillet i klar akryl, er indlagt i udfræsninger i skiltefronten. Lyset fra skiltets indre dirigeres ud af bogstavernes kanter ved at lægge afblænding med folie på bogstavernes fronter. Den ene af pylonerne er fremtidssikret til senere indbygning af en storskærm på hver side ved at fremstille den med en ekstra tyk krop som giver plads til 2 skærme, ryg mod ryg.

lysskilt_Eurowind_dagslys.jpgHobro Laserteknik

Hobro Laserteknik

Hobro Laserteknik har investeret i dette store facadeskilt med LED lys, så de er synlige både dag og nat for de ca. 15.000 biler, der hvert døgn, bevæger sig mod syd på motorvejen, som er nabo til virksomhedens flotte nybygning.

hobrolaserteknik1.jpg hobrolaserteknik2.jpgMariagerfjord Kommune

Næsetippen var arkitekt Hauge Bjerre´s gode ide, vores opgave var at realisere den, og at tilsætte den et ekstra lille twist af sort og hvid. Mariagerfjord Kommune havde et ønske om at den nye Hobro Busterminal, i centrum mellem by og havn, også skulle være et varetegn i trafikken. Den spidse sølvfarvede pylon, som afslutter hele bygningens kileform, rejser sig godt 7 meter i vejret med sin hvide lysende kileformede næsetip mod nord. Bogstaverne i toppen understreger med deres kraftige sorte 3D svøb deres tilstedeværelse fra den høje placering. Bogstavernes akrylfronter er en day/night akryl, som har den særlige egenskab at de er sorte i dagslys, men lyser hvidt når mørket tager over.

 

Busterminalen aften lysskilt_Busterminalen3dag.jpgSSI Schäfer A/S

SSI Schäfer A/S

"Villumsign er yderst professionel og kvaliteten af det leverede facadeskiltet er høj.
Det passer perfekt til bygningen, og med det indbyggede lys er vi nu synlige både dag og nat – uden at det er for prangende.
Vi er meget tilfredse, og jeg kan kun anbefale Villumsign."

lysskilt_ssiscaefer1dag.jpg lysskilt_ssiscaefer1nat.jpg lysskilt_ssiscaefer2dag.jpg lysskilt_ssiscaefer2nat.jpg

SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker og værksteder mm. Lagerspecialisten tilbyder manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger til den interne transport samt teknologier til affaldshåndtering. SSI SCHÄFER er også en førende leverandør af software til den interne logistik.Tectyl Center Anelyst

Tectyl Center Anelyst

Til Tectyl Center Anelyst har Villumsign leveret en professionel total-løsning indeholdende gavl-skilt m. LED lys, facade-skilt og skilt ved indkørsel.

skilt_anelyst1.jpg skilt_anelyst2.jpg skilt_anelyst3.jpg skilt_anelyst4.jpgFå et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!