Ring til os på
9851 1755

Flere hjemmeside eksempler

Nordjysk El og Alarm

Flot og stilfuld design udarbejdet af LuBlu Media, med animerede ikoner, Facebook udtræk og smart visning af referenceikoner samt kundeudtalelser.

Se løsningen på www.nordjyskelogalarm.dkCR Soft

CR Soft

CRSoft er et software udvikler firma som udvikler systemer der bliver brugt i en del af landets kommuner. Som leverandør af software er det vigtigt at have en hjemmeside der er nem at redigere i, således at man på ingen tid kan tilføje nyheder, så kunderne altid har adgang til sidste nyt om deres investeringer.Hobro Olie ApS

Hobro Olie ApS

Nyopstartede Hobro Olie ApS havde flere ønsker til sin nye hjemmeside. Bl.a. ønskede de sig en hjemmeside som først og fremmest kunne tilbyde en prishistorik til kunderne. Priserne på olie og diesel ændres dagligt, og det var derfor hensigtsmæssigt at pris-opdatering kun skulle gøres én gang ét sted. Til dette formål fik Hobro Olie ApS både en hjemmeside og en ekstra administrations-grænseflade til opdatering af priser.

Når der oprettes nye produkter i økonomi-systemet, oprettes de automatisk også på hjemmesiden. Og når priserne opdateres, opdateres de både i økonomi-systemet og på hjemmesiden. På den måde kræves et minimum tidsforbrug på vedligeholdelse.

Som en bonus kan den nuværende gældende pris, samt en grafisk kurve med prishistorikken, også ses via din mobiltelefon (ingen krav om en super moderne mobil). Meget praktisk for de kunder der ikke altid er i nærheden af en computer.

Se hjemmesiden på www.hobroolie.dkHobro Skiklub

Hobro Skiklub

Hobro Skiklub havde længe døjet med begrænsninger deres daværende valgte CMS løsning, og da det efter en opdatering hos udbyderen ikke fungerede længere, var det tid til at skifte. De valgte en VillumCMS løsning som gav meget mere frihed til at forme hjemmesiden efter deres ønsker.

Hobro Skiklub's nye hjemmeside er et godt eksempel på hvor nemt det er for kunden at vedligeholde en VillumCMS løsning, og hvor meget frihed kunden har. Design og funktionalitet er i høj grad lavet af kunden selv, mens Villumsign blot har sørget for de grundlæggende ting.

Se løsningen på www.hobro-skiklub.dkLisbeth Horn

Lisbeth Horn

Ny CMS hjemmeside til virksomhedskonsulent Lisbeth HornMultiforum Vebbestrup

Multiforum Vebbestrup

Multiforum i Vebbestrup havde brug for en simpel hjemmeside til at præsentere deres faciliteter, og valgte derfor naturligvis en VillumCMS.

Se resultatet på www.multiforum.dkNordjysk El & Alarm

Nordjysk El & Alarm

Flot og stilfuld design udarbejdet af LuBlu Media, med animerede ikoner, Facebook udtræk og smart visning af referenceikoner samt kundeudtalelser.

Se løsningen på www.nordjyskelogalarm.dk

 ODW

ODW

Ole Dige har fået en VillumCMS med et lille intranet.Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!