Ring til os på
9851 1755

Nyheder | Vis alle nyheder

Totalindpakning og dekoration af Jacob Matthiasens DTC Racer 2018

18. april 2018

Villumsign er med Jacob Mathiassen i Danish Thundersport Championship 2018 - helt fra start til det ternede flag.

Denne opgave adskilte sig væsentligt fra de fleste andre opgaver ved, at Villumsign er en del af Jacobs personlige markedsføring. Processen omkring hvordan vores skitser udvikles og bruges til at tiltrække sponsorkontrakter, startede allerede i november 2017. Uanset hvor lidt man ved om motorsport, så ved man at det er en dyr sport. Så det er enormt vigtigt at designet er skarpt skåret, og opdelt sådan at alle sponsorer kan forkæles med, at deres logo fremstår tydeligt uden at flyde sammen med deres "naboer".

Resultatet er et racerbil design med flere end 30 sponsorer, der hver især synes at de har fået den bedste plads til pengene i hele DTC feltet. I Villumsign er vi praktikere, det kan man også overføre til designfasen. I DTC går det hårdt for sig, det er ikke et spørgsmål om bilen får skader af at blive puffet til af andre. Det er et spørgsmål om hvor mange gange det sker.

På Jacobs Mercedes er de tre hovedfarver grå, orange og grøn dækket af små stafferinger hvor de mødes. Det betyder, i modsætning til hvis farverne overlapper hinanden, at kun det område der er skadet, der behøver at blive udskiftet. Når bilen kommer på banen er det vigtigt at den ser så spændende ud, at den tiltrækker sig opmærksomhed. Men det vigtigste er stadigvæk at sponsorerne kan ses, ikke mindst også på TV skærmene i de danske dagligstuer.

Se videoen her.

Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!