Print siden  

Kvalitet

Villumsign har en klar kvalitetspolitik: Vi udvikler og fremstiller produkter og serviceydelser af håndværksmæssigt høj kvalitet, hovedsageligt til langtidsholdbare udendørs formål.

Alle produkter og tjenesteydelser, der opfylder kundens behov og forventninger, kan betragtes som kvalitet.

De 5 væsentligste forudsætninger, i prioriteret rækkefølge, for at vi kan levere produkter, som svarer til kundernes forventninger, er:

  1. Fantasi 
  2. Viden
  3. Dialog
  4. Værktøjer
  5. Faciliteter

Kvalitetshåndbogen er et fælles værktøj, som skal sikre, at vi i dagligdagen kan fastholde et niveau for disse 5 forudsætninger, hvilket giver os et forspring i forhold til at kunne leve op til kundernes, og dermed også vores egne, krav.

Uoverensstemmelser mellem ydelser på den ene side og behov og forventninger på den anden side, er ensbetydende med øgede omkostninger, risiko for samarbejdsophør med kunder og medarbejdere samt begrænsninger for tilgang af nye kunder og medarbejdere.

Overensstemmelse mellem ydelser, behov og forventninger skaber derimod grobund for positiv udvikling af både virksomhed, medarbejdere og kunderelationer.

 

 

Skiltebranchen i Danmarks logoSkiltebranchen i Danmark

Villumsign er medlem af Skiltebranchen i Danmark, foreningen af danske skilteproducenter. Medlemsskabet af Skiltebranchen i Danmark forpligter os til at levere veludført kvalitetsarbejde samt god og redelig forretningsskik, hvilket således bliver din garanti for kvalitet og godt samarbejde.

Du kan læse mere om Skiltebranchen i Danmark på skiltebranchen.com (åbner i nyt vindue).

Kan du ikke finde det du søger? Ring til os på 9851 1755!
Så finder vi det for dig!

Villumsign ApS • Smedevej 32 • 9500 Hobro • Tlf. 98 51 17 55villumsign@villumsign.dk