Ring til os på
9851 1755

Web

En firmahjemmeside er i dag mere reglen end undtagelsen. Selv for den mindste håndværkervirksomhed kan det betale sig at være på nettet. En hjemmeside kan være meget enkel og virke blot som en slags elektronisk visitkort. Eller den kan bruges som et af dine vigtigste markedsføringsværktøjer. Under alle omstændigheder er det vigtigt at huske at en hjemmeside aldrig bliver færdig. Der er altid lidt mere, der kan fortælles. Til gengæld giver en hjemmeside aldrig de ærgrelser, som en tryksag ofte gør, hvis man lige efter deadline opdager, at der er noget vigtigt, man har glemt af få nævnt.

En løsning, der passer til dig

Villumsigns kompetente fagfolk med stor erfaring inden for webudvikling tilbyder netop den løsning, der passer til dit behov, og om det blot er et elektronisk visitkort eller en hjemmeside med dynamisk indhold og mange redigeringsmuligheder, kan vi klare det hele.

Hvis du ikke ønsker selv at vedligeholde din hjemmeside, laver vi blot en aftale om, at vi foretager opdateringerne for dig - i den udstrækning, du nu har behov for det.

Vores system - VillumCMS

Og til dig, som gerne selv vil arbejde med hjemmesiden på en overskuelig måde, tilbyder vi vores selvudviklede system, VillumCMS. Systemet er så fleksibelt, at næsten alt kan lade sig gøre. Og det er oveni brugervenligt og nemt at anvende. Når du bestiller dit VillumCMS tilbyder vi naturligvis også et kursus i, hvordan du bruger det. Download et produktblad og læs mere om VillumCMS. eller klik her for at besøge VillumCMS' egen hjemmeside.

Grafisk design

Når det gælder den grafiske del af hjemmesiden kan Villumsigns kompetente grafikere også tilbyde at lave dette arbejde for dig. Vi er klar, uanset om det gælder blot en grafisk opdatering eller et helt nyt design.

Måske overlader du det hele til os. Måske har du en idé, som du ønsker, at vi skal arbejde med. Måske har du allerede selv lavet noget af arbejdet, og måske ender det med noget, du slet ikke havde tænkt på.
Så kontakt Villumsign, hvis du går med tanker om at komme på nettet! Det kan godt betale sig.


Indhent tilbud

Hvilket domæne skal hjemmesiden ligge på?

Eks. www.villumsign.dk

Hvor mange e-mail adresser skal der oprettes?

F.eks. til medarbejdere

Skal Villumsign stå for tekstforfatning, eller forfatter du selv tekst?

Skal Villumsign tage billeder for dig, eller sender du billeder til os?

Hvor mange sider regner du med hjemmesiden skal have?

Hvordan skal vedligeholdelse af hjemmesiden foregå?

Villumsign kan stå for opgaven i form af en service aftale, eller du kan selv få adgang til vore CMS hvorfra du kan administrere hjemmesiden.

Er du kunde hos os i forvejen?

Kontakt oplysninger

Navn, adresse, telefon, e-mail

Indtast karaktererne på billedet nedenforFå et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!