Ring til os på
9851 1755

Solfilm i biler

Villumsign monterer også solfilm i biler, og på glas i bygninger udfører vi både opgaver med solfilm og med sikkerhedsfilm.

Der er mange fordele ved solfilm i bilen og det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man monterer solfilm i sin varebil.

Efter at reglerne for solfilm i personbiler er blevet ændret, er det også blevet meget populært at få tonet ruderne i disse, både blandt de unge bilister som "make-up" til bilen og i familiebilen som solbeskyttelse for børnene.

Fordele

Udseende

Tonede ruder giver bilen et eksklusivt og smart udseende.

Værdibevarende effekt

Solfilmen beskytter bilens interiør mod solens blegende stråler idet solfilmen filtrerer op til 99% af den skadelige ultraviolette stråling.

Højere temparatur komfort

Når solfilmen er af høj kvalitet, som den vi benytter, opnår du en væsentlig varmereduktion i kabinen. Solfilmens varmereflekterende egenskaber kan afvise helt op til 60% af solenergien.

Tyverisikring

Solfilmen yder beskyttelse mod indbrud, da tyve ikke så nemt kan se eventuelle værdigenstande.

Beskyttelse ved splintring

Sikkerheden øges, da solfilmen holder sammen på glasset hvis det knuses ved uheld.

Nedsætter blænding

De fleste kender følelsen, når en bil kører op bag dem uden at blænde ned. Solfilm i bagruden dæmper denne blænding.

Høj kvalitet

Suntek er en amerikansk solfilm af højeste kvalitet. Denne mikrotynde solfilm er meget smidig og har en klæber, som er specielt beregnet til høje temperaturer ved direkte sollys. Klæberen sikrer et perfekt resultat, idet den bibeholder klarheden og muliggør et fuldstændigt jævnt ydre uden bobler. Solfilmen er farveægte og har et ekstra ridsefast lag, som forlænger produktets holdbarhed og udseende.

Godt håndværk

Akkuratesse og ikke mindst stor tålmodighed er afgørende faktorer for om du kan blive en dygtig solfilms montør. Resten handler om grundig rengøring godt håndelag. Bagruder i biler buer i to dimensioner, ja nogle er næsten som badekar. Det stiller store krav til både filmens egenskaber og montørebns håndværk. Filmen formes ved hjælp af så kraftig opvarmining, at filmen krymper. Grænsen imellem at filmen krymper, eller smelter er hårfin.  Det lyder svært, og det er svært! Men metoden er nødvendig hvis man vil undgå samlinger eller "skaringer".

Det siger loven om solfilm for personbiler

Reglerne er enkle. Der gælder i dag nøjagtig samme regler for personbiler, som for varebiler. Det er tilladt at anvende solfilm på bageste sideruder og bagruden. Populært sagt må man mure ruderne til, men udsyn ønsker jo de fleste. Hvis lysgennemgangen er under 70%, skal bilen dog have et udvendigt sidespejl i begge sider. I alle biler skal forruden og de forreste sideruder have en lysgennemgang på mindst 70%. Af sikkerhedsmæssige  hensyn. I trafikken er det vigtigt at man kan se om man har øjenkontakt med sine medtrafikanter. Det er ikke nok at kunne se tænderne! Da alle bilruder fra fabrikken er tonet i en vis grad, er tonet solfim derfor ikke tilladt. Varmeafvisende klar film er dog stadig en god mulighed for øget komfort og splintsikring.

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.


Indhent tilbud

Hvilke ruder skal der monteres solfilm på?

F.eks. Forreste sideruder / Bagdør / Bagerste sideruder / Bagrude

Evt. specielle egenskaber?

F.eks. Dobbeltrude

50%

35%

20%

5%

Hvor meget lys må trænge igennem (toning)?

5% / 20% / 35% / 50%

Bilfabrikat, model og årgang

Hvor skal der monteres?

Afleverer du bilen hos Villumsign, eller skal vi komme på besøg?

Hvornår?

Evt. rekv. nr.

Ønsket leveringsdato

Er du kunde hos os i forvejen?

Kontakt oplysninger

Navn, adresse, telefon, e-mail

Indtast karaktererne på billedet nedenforFå et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!