Ring til os på
9851 1755

Storformatprint

Storformatprint er et medie i hastig udvikling. Et billede siger som bekendt mere end 1.000 ord. Vi fremstiller vi selv printene på en miljøvenlig Eco Solvent-printer. Alle vore print kan holde til udendørs påvirkning. Der printes på papir, stof eller selvklæbende folie, og efterfølgende kan printene lamineres eller lakeres, så de kan modstå vejret, solens UV stråler og mekanisk slid. Til korttidsformål, som f.eks byggepladsskilte og til langtidsholdbare budskaber som facadeskilte og bildekorationer, er printene så holdbare at det er unødvendigt at laminere.

Laminering

Figurer og motiver som er printet eller trykt på folie eller papir, har en begrænset modstandsdygtighed overfor UV stråler og mekanisk slid. Det problem kan et stort udvalg af forskellige typer selvklæbende lamineringsfilm, og en lamineringsmaskine løse. Op til 1,6 meter brede emner kan lamineres i meget lange stykker. Laminaterne er udviklet til mange forskellige formål. Når du træder på en reklame på gulvet i et supermarked, er det et storformat print med en tyk, skridsikker gulvlaminat, der er klæbet på gulvet. Folien er med sikkerhed af en type med aftagelig klæber, som kan fjerne uden at skade gulvet. Til andre formål findes laminater med højglans, der giver printet dybde som en skovsø, og matte og strukturerede laminater, som ses tydeligt i skarp belysning, eller får printet til at ligne et maleri.

Vådlaminering

Vådlaminering er en proces, hvor en speciel maskine hvor folie med printede motiver "bades" i en speciel UV lak og føres gennem nogle valser, som sikrer en ensartet microtynd lagtykkelse, der kombinerer høj modstandsdygtighed overfor slid og sol med bevarelse af foliens fleksibilitet, og dermed formbarhed på buede overflader på biler. Vådlaminering er en omstændig proces. Maskinen skal forvarmes før brug, og efter brug følger en grundig rengøring. Ved store mængder opvejes arbejdstiden dog rigeligt af at materialeprisen pr. kvadratmeter for lak ligger langt under de forskellige lamineringsfilm på markedeet. Vådlaminering kan derfor med stor fordel anvendes til alle typer af opgaver hvor mængden er stor.

Konturskæring

Hvad er konturskæring? Principielt det samme, som når vi på en af vores skæreplottere udskærer et logo eller en tekst i en farvet folie. Forskellen er at her handler det om at udskære emner som på en anden maskine enten er printet eller trykt på folie og mange andre materialer. Vores Zünd skærebord er forsynet med et lille kamera som kan registrere koordinaterne på en rulle eller et ark med forskellige figurer og motiver, og efterfølgende fritskære disse med en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter. Maskinen kan også gennemskære tykke emner af karton, plast og stof, og åbner derfor et utal af muligheder, som ikke findes på en almindelig skæreplotter.

Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!