Ring til os på
9851 1755

Bilreklame - den billigste reklameform overhovedet?

En påståelig overskrift måske. Men det er et indiskultabelt faktum at bilreklame har langtidseffekt. En blomsterhandler har engang sagt: Sig det med blomster, men gør det tit, for de visner, det skidt!

Dagblade, magasiner, brochurer, TV reklamer og meget andet er kommet for at blive!  De virker, selvom de har det til fælles med blomster at de skal gentages for at blive husket.

Firmabilen

Villumsign
dekorerer
70 biler
på 2 dage!

Firmabilen er en synlig og dynamisk del af din virksomhed. Bilreklame har langtidseffekt. Den holder lige så længe, som du har bilen. Og prisen - den er af en størrelse, som du normalt kun kan annoncere lokalt og ganske kortsigtet for.

Villumsign arbejder hurtigt og effektivt, og kan sagtens dekorere en større mængde biler på kort tid. Se denne video.

Din stil og dit image 

Vi designer individuelle bildekorationer, der får de andre trafikanter til at huske dig og din virksomhed. Enkelt og iøjnefaldende, vildt og larmende eller pænt og diskret? Vi finder på og viser mulighederne, men det er selvfølgelig din stil og dit image, der skal omsættes til virkelighed.

Vi kan dekorere din bil helt fra bunden, med design af logo og valg af farver. Vores digitale garage, et arkiv af tegninger, rummer målfaste skitser af mere end 3.000 bilmodeller. Du får med andre ord syn for sagen, før du beslutter dig. Slutresultatet er en harmonisk løsning, hvor dekorationerne passer til bilen i såvel størrelse som form og farve.

Har du ikke allerede et digitalt logo, retter vi det til, så slutresultatet bliver helt skarpt og rent.

Når computerdesignet er færdigt og godkendt af dig, skæres det ud i folie på en skæreplotter, eller det udføres som holdbare print. Der er utallige farver at vælge imellem, også de mere specielle som f.eks. flourescerende refleksfolier og gennemsigtig folie.

Farvede folier og print i lange brede baner

For få år siden var det enten eller: Logo i en eller to farver, og så noget tekst. Eller, modefænomenet total indpakning i folie med printede billeder. I dag er nuancerne betydeligt flere. Tekster og logos kombineres ofte med printede billeder, illustrationer og delvis indpakning.

Total indpakning er den ultimative bilreklame, som giver dig helt frit spil. Stærke farver eller brug af billeder, alt kan lade sig gøre. Total indpakning er også god økonomi. Du kan købe din nye bil i en populær standardfarve. Folien giver lakken ekstra beskyttelse. De to ting tilsammen giver dig en højere brugtbil pris, når du skifter bil.

Design

Alt hvad der kommer ud af færdige produktioner er designet på computer, og arkiveres selvfølgelig til senere brug. Enkelthed og kontrast er to nøgleord, som går igen og igen, når vi laver et design. Farver er der ligeså mange meninger om, som der er mennesker, så vores vejledning tager her altid udgangspunkt i kundens præferencer.

Skitser

Første fase i en bils dekoration er at vi laver en eller flere skitser på målfaste tegninger af bilmodellen.

Herefter modtager du som kunde skitser til inspiration, hvor du forhåbentligt finder din favorit, som vi justerer ind efter dine ønsker og kommentarer. Når vi får din endelige godkendelse, kan selve produktionen iværksættes.

Garanti på indpakninger

Total garanti - langtidsholdbar indpakning

Med total garanti gives der 2 års garanti på både materialerne og monteringen. Grunden til at der kan gives denne garanti er at vi benytter en folie med "hukommelse", dvs. at den ikke trækker sig sammen igen når den f.eks er varmet ind i en dyb false. Alle folier der bruges til indpakning med total garanti er omfattet af 3M MCS produkt garanti.

Begrænset garanti - kampagne indpakning

Indpakning med begrænset garanti udføres med en lidt billigere folie hvor der ikke gives garanti for indvarmning i falser mm. Der er stadig tale om en kvalitetsfolie hvor der gives 2 års garanti på almindelig vedhæftning på lige plane flader samt mod falming.

Streamers og etiketter

På en hylde på kontoret eller lageret er det altid en god ide at have et antal selvklæbende streamers med logo og firma data liggende i forskellige størrelser. Medarbejdere og venner gør dig gerne den tjeneste at sætte den i bagruden af deres bil, det behøver i regelen ikke koste mere end en flaske vin eller hvis der er tale om afholdsfolk, -en pose vingummmi. Mange håndværkere benytter sig også af den ekstra lille detalje det er at sætte små trykte eller printede etiketter på fyret i bryggersskabet, eller andre bekvemme steder hvor kunden let kan finde dit telefonnummer, når de har brug for din hjælp igen. Mærkning af værktøj og maskiner er både en billig reklame og en sikkerhed for at dine ejendele kommer med hjem igen.

Stort eller småt

Hos Villumsign lever vi for de små, og lever af de små som er blevet store.

Et diskret logo på chefens egen bil eller en komplet dekoration af en hel flåde af køretøjer. Når vi siger, at alle er velkomne hos Villumsign, så mener vi det. Vi har også bevist det. I "småtingsafdelingen" har vi  dagligt små opgaver, som eksempelvis at en butik har brug for to nye tal til dørruden, fordi man har ændret sine åbningstider.

I "flådeafdelingen" har vi flere gange leveret 50 biler fuldt dekoreret på én enkelt dag.

Jamen de holder jo stille!!!

Først efter at have blinket mindst 2 gange ved man, at man ikke ser syner! PR Hjul er hjulkapsler, som ikke roterer, når bilen kører. Et utraditionelt blikfang, som virkelig får folk til at åbne øjnene. Hjulkapslerne er nemme at montere, og vi kan naturligvis dekorere hjulkapslerne med præcist, hvad du ønsker. Skulle du have ønske om at udskifte dekorationen, betyder det ikke de store omkostninger.

Sådan virker de

Som så mange andre gode idéer er PR hjul patenteret - og såre simple. PR Hjul er sådan set to kapsler. Inderst  ligner det en ganske almindelig navkapsel med fjederbelastede gribere, der holden kapslen fast til fælgen. Yderst en flad kapsel med et kugleleje i midten, som er fastgjort til den inderste kapsel. I yderkapslen er indstøbt et lod af metal. Yderkapslen kommer dermed altid til at vende loddet nedad.

Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!