Ring til os på
9851 1755

Flere hjemmeside eksempler

CR Soft

CR Soft

CRSoft er et software udvikler firma som udvikler systemer der bliver brugt i en del af landets kommuner. Som leverandør af software er det vigtigt at have en hjemmeside der er nem at redigere i, således at man på ingen tid kan tilføje nyheder, så kunderne altid har adgang til sidste nyt om deres investeringer.DI Lak

DI Lak

Dansk Industri Lakering (DI Lak) skiftede også til en VillumCMS v2 løsning. Se løsningen på www.dilak.dkHandicapidrætten Mariagerfjord

Handicapidrætten Mariagerfjord

Da Handicapidrætten Mariagerfjord skulle starte op og havde brug for en hjemmeside, valgte de en VillumCMS løsning hos Villumsign.

HIMF ønskede en simpel løsning med plads til nyheder, aktivitets-beskrivelser og fotoalbum - en oplagt VillumCMS løsning.

Se løsning på www.himf.dkHobro Olie ApS

Hobro Olie ApS

Nyopstartede Hobro Olie ApS havde flere ønsker til sin nye hjemmeside. Bl.a. ønskede de sig en hjemmeside som først og fremmest kunne tilbyde en prishistorik til kunderne. Priserne på olie og diesel ændres dagligt, og det var derfor hensigtsmæssigt at pris-opdatering kun skulle gøres én gang ét sted. Til dette formål fik Hobro Olie ApS både en hjemmeside og en ekstra administrations-grænseflade til opdatering af priser.

Når der oprettes nye produkter i økonomi-systemet, oprettes de automatisk også på hjemmesiden. Og når priserne opdateres, opdateres de både i økonomi-systemet og på hjemmesiden. På den måde kræves et minimum tidsforbrug på vedligeholdelse.

Som en bonus kan den nuværende gældende pris, samt en grafisk kurve med prishistorikken, også ses via din mobiltelefon (ingen krav om en super moderne mobil). Meget praktisk for de kunder der ikke altid er i nærheden af en computer.

Se hjemmesiden på www.hobroolie.dkHobro Skiklub

Hobro Skiklub

Hobro Skiklub havde længe døjet med begrænsninger deres daværende valgte CMS løsning, og da det efter en opdatering hos udbyderen ikke fungerede længere, var det tid til at skifte. De valgte en VillumCMS løsning som gav meget mere frihed til at forme hjemmesiden efter deres ønsker.

Hobro Skiklub's nye hjemmeside er et godt eksempel på hvor nemt det er for kunden at vedligeholde en VillumCMS løsning, og hvor meget frihed kunden har. Design og funktionalitet er i høj grad lavet af kunden selv, mens Villumsign blot har sørget for de grundlæggende ting.

Se løsningen på www.hobro-skiklub.dkHobro Tennisklub

Hobro Tennisklub

Hobro Tennisklub fik også en VillumCMS da de søgte sponsorer.

Se resultatet på www.hobrotennisklub.dkHobroNET.dk

HobroNET.dk

Da HobroNET havde stået uopdateret længe nok, og en initiativ tager besluttede helt ulønnet at lave en helt ny løsning til byen, var det naturligt for os at forære en VillumCMS løsning til formålet. Resultatet blev en meget flot og brugervenlig side, og er et godt eksempel på hvad der er muligt med VillumCMS.

Besøg www.hobronet.dk og kig dig omkring på siderne. Vi opfordrer også til at bidrage med indhold til siden.Hypnosegården

Hypnosegården

For Laila Nielsen har vi udviklet en enkel og elegant hjemmeside, som bl.a. præsenterer alle de typer af behandlinger Laila tilbyder.
Kig forbi på www.hypnosegaarden.dk for mere information.Lisbeth Horn

Lisbeth Horn

Ny CMS hjemmeside til virksomhedskonsulent Lisbeth HornLKE Consult

LKE Consult

LKE Consult havde længe været tilfreds med deres 10 år gamle hjemmeside, indtil behovet for selv at kunne administrere deres Handelsplads blev for stor. VillumCMS var et oplagt valg til at opfylde deres ønsker med. Samtidig fik de et nyt forenklet let design som udnyttede nutidens skærm-opløsninger bedre.

Besøg www.lke-consult.dk og kig på Handelspladsen.Multiforum Vebbestrup

Multiforum Vebbestrup

Multiforum i Vebbestrup havde brug for en simpel hjemmeside til at præsentere deres faciliteter, og valgte derfor naturligvis en VillumCMS.

Se resultatet på www.multiforum.dkSkilt & Print Branchen

Skilt & Print Branchen

Skilt & Print Branchen, foreningen af danske skilteproducenter, ønskede et nyt design på deres hjemmeside, hvor det samtidig blev muliggjort på en administrativt overskuelig måde at vedligeholde hjemmesiden. Villumsign var på det tidspunkt i fuld gang med sit nye hjemmesidekoncept, VillumCMS, som er et brugervenligt "gør det selv"-system, som kan redigeres online af brugere, som ikke er EDB-nørder. Alle foreningens godt 30 medlemmer blev kontaktet for at indsamle den mangfoldighed af kompetencer og eksempler, som man tilsammen råder over. Resultatet er, at hjemmesiden fuldstændigt har ændret udtryk. Tidligere var den et center for intern medlemsinformation. Nu er den et redskab til markedsføring både for de enkelte medlemmer og for den fælles styrke, der ligger at i at være et landsdækkende netværk. Efter implementeringen af den nye hjemmeside var næste fase af Skilt & Print Branchens landsdækkende markedsføring en omfattende annoncering i landsdækkende medier, som var målrettet flere besøg på den nye hjemmeside.Få et tilbud helt uforpligtende

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os i dag og få et godt tilbud!